LEDIGA TJÄNSTER

.

Vårdcentralen Kusten söker
Specialistläkare i allmänmedicin

Är du vår nya kollega?

Välkommen till en välfungerande vårdcentral där antalet listade patienter är ökande och vi är i behov av fler medarbetare.

Verksamheten drivs i privat regi sedan 2001 med stabil bemanning i fräscha lokaler. Vi värderar hög medicinsk kvalité, patientsäkerhet och god arbetsmiljö.

Vår verksamhet innefattar Familjecentral inkl BVC, rehab, psykologverksamhet för vuxna samt tilläggsuppdrag UPH, ungas psykiska hälsa. Vi ansvarar för läkarmedverkan i skolhälsovården Kungälvs kommun, för äldreboenden och LSS. Forskning, utveckling och utbildning är viktigt för oss och vi har nära samarbete med FoU i VGR samt ett antal anställda disputerade läkare.

Vår verksamhet ligger i västra delen av Kungälvs kommun i Ytterby med filialer i Kärna och Marstrand. Vi har drygt 19 000 listade patienter. Tjänstgöring på jourcentral och beredskapsjour är frivilligt.

Bra pendelförbindelser till Göteborg samt norrut, tåg- och busstation i nära anslutning till vårdcentralen.

                            Korridor     

Arbetsbeskrivning:
Som läkare hos oss har du egen lista med upptill 1 300 patienter/100% tjänstgöring. Sedvanligt mottagningsarbete och om du så önskar BVC, äldreboende och LSS. Utrymme finns för sidouppdrag som skolläkare.

Du deltar i vår onlinetjänst MITT PTJ för våra listade patienter under dagtid samt har schemalagd tid som frågedoktor. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och ett mycket bra teamarbete med övrig personal.

Kvalifikationer:
Du är Specialistläkare i Allmänmedicin med intresse för det breda uppdraget och helhetssynen på patienten i alla åldrar. Flerårig erfarenhet är meriterande.

Omfattning:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse

Frågor?
Hör gärna av dig till verksamhetschef Agneta Hamilton, tfn 0707-980302.

Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti!
Ansökan skickas till Vårdcentralen Kusten, Stationsgatan 1, 442 50 Ytterby alternativt via mail till agneta.hamilton@ptj.se.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas direkt vid uppfyllda kvalifikationer.