LEDIGA TJÄNSTER

.

Vårdcentralen Kusten söker distriktssköterska/sjuksköterska

Information om arbetsplatsen
Vårdcentralen Kusten har verksamhet i västra delen av Kungälvs kommun; Ytterby, Kärna och Marstrand, med knappt 19 000 listade patienter. Vi är en vårdcentral inom Praktikertjänst AB.

Vårdcentralen Kusten är en verksamhet i ständig utveckling, med stabil bemanning och god arbetsmiljö. Här arbetar läkare, sjuksköterskor med distrikts- och specialistmottagningar, samt familjecentral med bl a BVC och MVC. Vi har även en Rehabmottagning med sjukgymnaster/fysioterapeuter och arbetsterapeuter, samt en mottagning som vänder sig till barn och unga med psykisk ohälsa, samt deras föräldrar. Läs mer om vår verksamhet här på vår hemsida.

Arbetsuppgifter
Som distriktssköterska/leg sjuksköterska på vårdcentralen arbetar du dagtid och har ett varierande arbete som består av telefonrådgivning, arbete i vår digitala mottagning, äldrevård, mottagningsarbete och ev specialistmottagning.

Kvalifikationer
Distriktssköterska / leg sjuksköterska. Primärvårdserfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är van vid att ge god service, har ett gott bemötande av våra patienter och det är en självklarhet för dig att samarbeta med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen. Det är viktigt att du har en helhetssyn på både arbete och patient och att du har lätt för att anpassa dig till olika omständigheter som kan uppstå i verksamheten.

Tillträdesdatum: Snarast
Anställningens omfattning: Heltid/deltid
Sista ansökningsdag: 2021-09-12

För mer information om tjänsten kontakta:
Personalansvarig Karin Angantyr
0705-416681
Distriktssköterska Emma Thorbjörnson
0723-124074

Sänd din ansökan till:
karin.angantyr@ptj.se

Välkommen med din ansökan!