LEDIGA TJÄNSTER

.

Rehab Kusten söker
Leg Fysioterapeut/Sjukgymnast

Information om arbetsplatsen

Rehab Kusten är en privat mottagning inom Vårdval Rehab i VGR. Vår verksamhet bedrivs tillsammans med Vårdcentralen Kusten i Ytterby, västra delen av Kungälvs kommun. Vårdcentralen har drygt 18000 listade invånare. På Rehab Kusten arbetar sjukgymnaster och arbetsterapeuter.

Vi arbetar i nybyggda lokaler, inredda och utrustade enligt våra önskemål. Vår träningssal är utrustad så att flera patienter skall kunna träna samtidigt.

Mottagningen är belägen med 1-2 minuters gångväg från Ytterby station/busshållsplats. Tåg från/till Göteborg tar ca 17 min.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling av personer i alla åldrar samt inom primärvården förekommande diagnoser. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen där vi har våra egna behandlingsrum samt bra utrustad träningssal.

Vi bedriver flertalet gruppverksamheter och har ett nära teamarbete med flera andra professioner på närliggande vårdcentral.

Kvalifikationer

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga samt initiativförmåga.

Övrig information

Tillträde: Omgående
Anställningsform: Vikariat till och med 2020-12-31
Arbetstid per vecka: 40 timmar
Sista ansökningsdag: 2020-06-28

För mer information om tjänsten, kontakta:
Jonas Sand
0728537506
jonas​.sand​@ptj​.se

Maila ansökan tilljonas.sand@ptj.se

 

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.