LEDIGA TJÄNSTER

.

Vårdcentralen Kusten söker
Specialistläkare i allmänmedicin

Är du vår nya kollega?

Välkommen till en välfungerande arbetsplats där Du kommer trivas! Vår stora läkargrupp söker ytterligare en specialistkollega på grund av kommande pensionsavgångar! Hos oss jobbar specialistkollegor i olika åldrar, tillsammans med flera ST-läkare, AT-läkare och underläkare. Vi är stolta över vår kollegiala stämning, öppna atmosfär och skrattfyllda gemensamma luncher! Vi utvecklar tillsammans vårt arbetssätt, där beslutsväg från idé till ny rutin är kort.

Om oss
Vår verksamhet ligger i västra delen av Kungälvs kommun i Ytterby med filialer i Kärna och Marstrand. Vi har drygt 19 000 listade patienter. Bra pendelförbindelser till Göteborg samt norrut, tåg- och busstation endast 75 meter från vårdcentralen.

Verksamheten drivs i privat regi sedan 2001 i stora och fräscha lokaler. Vår verksamhet innefattar Familjecentral inkl BVC, rehab, psykologverksamhet för vuxna samt tilläggsuppdrag UPH, ungas psykiska hälsa. Vi ansvarar för läkarmedverkan i skolhälsovården Kungälvs kommun, för äldreboenden och LSS. Forskning, utveckling och utbildning är viktigt för oss och vi har nära samarbete med FoU i VGR samt ett antal anställda disputerade läkare. Vi håller hög medicinsk kvalité, patientsäkerhet och god arbetsmiljö!

      Korridor     

Arbetsbeskrivning
Som läkare hos oss har du egen lista med upptill 1 300 patienter/100% tjänstgöring. Sedvanligt mottagningsarbete och om du så önskar BVC, äldreboende och LSS. Utrymme finns för sidouppdrag som skolläkare.

Du deltar i vår onlinetjänst MITT PTJ för våra listade patienter under dagtid samt har schemalagd tid som frågedoktor. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och ett mycket bra teamarbete med övrig personal.

Kvalifikationer
Du är Specialistläkare i Allmänmedicin med intresse för det breda uppdraget och helhetssynen på patienten i alla åldrar. Flerårig erfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du har intresse för handledning.

Omfattning
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse

Frågor?
Hör gärna av dig till verksamhetschef Agneta Hamilton, tfn 0707-980302.

Sänd din ansökan till
Vårdcentralen Kusten, Stationsgatan 1, 442 50 Ytterby alternativt via mail till agneta.hamilton@ptj.se.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas direkt vid uppfyllda kvalifikationer.

Välkommen med din ansökan senast den 9 oktober!

Vårdcentralen Kusten söker
Distriktssköterska/Sjuksköterska

Om oss
Vår verksamhet ligger i västra delen av Kungälvs kommun i Ytterby med filialer i Kärna och Marstrand. Vi har drygt 19 000 listade patienter. Bra pendelförbindelser till Göteborg samt norrut, tåg- och busstation endast 75 meter från vårdcentralen. Vi är en vårdcentral inom Praktikertjänst AB.

Vårdcentralen Kusten är en verksamhet i ständig utveckling, med stabil bemanning och god arbetsmiljö. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, distriktsköterskor, undersköterskor samt familjecentral med BVC och MVC. Vi har även en rehabmottagning med sjukgymnaster/fysioterapeuter och arbetsterapeuter, samt familjehuset som är en mottagning som vänder sig till barn och unga med psykisk ohälsa, samt deras föräldrar. Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida: www.vckusten.se

Om arbetet
Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss erbjuds du ett självständigt och varierande arbete där du kommer att få arbeta för invånarnas hälsa och möta patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, förebyggande och behandlande.

Du kommer att möta patienter via telefon och digitala verktyg och besök. I dina arbetsuppgifter ingår triagering av patienter, telefonrådgivning och tidsbokning samt mottagning och hembesök. Då vårdcentralen är inne i ett utvecklingsskede kommer du tillsammans med dina arbetskamrater att vara med och påverka vårdcentralen.
Dokumentation görs i CGM J4.

Om dig
Du är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Har du tidigare arbetserfarenhet inom primärvården eller den kommunala hälso-och sjukvården är det meriterande liksom erfarenhet av arbete med diabetesvård.

Vi söker dig som har lätt att kommunicera och skapa relationer. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.

Anställningens omfattning: Vikariat, heltid/deltid

För mer information om tjänsten kontakta
sjuksköterska Emma Thorbjörnson 0723-124074

Sänd din ansökan till
eva.klasson@ptj.se

Verksamhetschef Agneta Hamilton
agneta.hamilton@ptj.se

Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober!