LEDIGA TJÄNSTER

.

Vårdcentralen Kusten söker leg psykolog
för barn och ungas psykiska hälsa till Familjehuset Klippan

Vårdcentralen Kusten har verksamhet i västra delen av Kungälvs kommun; Ytterby, Kärna och Marstrand. Vi är en privat vårdcentral inom Praktikertjänst AB.

Legitimerad psykolog sökes med placering inom Familjehuset Klippan, en mottagning med inriktning mot barn och ungas psykiska hälsa. Familjehuset Klippan är en öppen mottagning, ett pilotprojekt inom primärvården, för att särskilt ta hand om barn och unga i åldrarna 6-18 år med psykisk ohälsa.

Verksamheten består av psykologer och socionomer samt vid behov extra resurser på vårdcentralen såsom arbetsterapeut, sjukgymnast och läkare. Huvudinriktningen är korta behandlingsinterventioner, enskilt eller i grupp. Syftet är att stärka upp vården för barn och unga med lindrig psykisk ohälsa samt att genom konsultation och handledning vara ett stöd för vårdcentraler i närområdet.

Vi har ett integrerat arbetssätt tillsammans med Kungälvs kommun. Familjehuset Klippan är ett samarbete mellan Vårdcentralen Kusten, Västra Götalandsregionen och Kungälvs kommun.

Arbetsuppgifter
Ge råd och stöd samt bedömning och behandling av barn och unga 6-18 år med lindrig psykisk ohälsa. Arbetet kommer att ske i samverkan mellan socialtjänst, elevhälsa samt vårdgrannar.

Kvalifikationer
Du är legitimerad psykolog/nyutexaminerad psykolog med kompetens och erfarenhet eller intresse av att arbeta med barn och unga i åldern 6-18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Tillträde: Snarast el enl överenskommelse

Sysselsättningsgrad: 100 %.

Anställningsform: Visstidsanställning.

Sista ansökningsdag: 2020-10-04

Ansökan skickas till: maria.olinder@ptj.se

För mer information om tjänsten, kontakta:
Verksamhetschef Agneta Hamilton, tfn 0707-980302 
Leg psykolog Maria Olinder, tfn 070-8790573

Välkommen med din ansökan!